Loes & Krikke

Slow food catering en traiteurservice

Route

Congresstraat 42 b111
2060 Antwerpen

0491 45 61 90http://www.colonia.be

KaartUitklappen

<< Overzicht

Loes & Krikke, traiteurs met een hart voor natuurlijke ingrediUitklappen

In 2060 ligt een parel die Colonia heet. Heerlijke geuren verspreiden zich vanuit de keuken achteraan het gerenoveerde pand. Kookpotten kletteren, mes …

LEES VERDER >>

Loes & Krikke ook opUitklappen

Vertel het je vrienden!Uitklappen

BeschrijvingUitklappen

Eigenzinnig, eerlijk, ecologisch & smaakvol

De vier basisingrediënten die bij Colonia de kookpot in gaan. Deze slow food cateraar en traiteur maakt eten dat mensen samenbrengt en dat je graag wilt delen met anderen. Loes en Krikke werken op maat van de klant zonder hun eigenheid te verliezen. Ze bereiden alles in de eigen keuken, werken met dagverse producten en selecteren zelf de ingrediënten bij leveranciers die hun ecologische visie delen. Organisatorisch kunnen ze veel aan: van familiefeesten bij je thuis tot grotere bedrijfsfeesten of vernissages op locatie. Concreet werken ze voor 20 tot 500 personen. Colonia beschikt ook over een eigen feestzaal met plaats voor 120 gasten.

Producten: uitgebreid assortiment gerechten met seizoensgebonden producten

Diensten: familiefeesten, bedrijfsfeesten, vernissages op locatie, eigen feestzaal

Waarom duurzaam? Colonia bereidt alle gerechten met liefde, werkt artisanaal en ambachtelijk. Een natuurlijke smaak staat boven alles en hierin sluiten ze geen compromissen. Additieven zoals chemicaliën, kleurstoffen of smaakversterkers komen er nooit aan te pas! Loes en Krikke werken met leveranciers die ze kennen en vertrouwen. Seizoensgebonden biogroenten, fruit en kruiden worden met zorg geteeld door Jelle Delanoeije van het Biohofke. Ook alle zuivel is bio. Kazen komen van bij kaasmeester Michel Van Tricht. De Drie Wilgen zorgen voor de (fruit)sappen. Het kwaliteitsvolle vlees wordt door de traditionele Antwerpse beenhouwer Benny Vermeulen op de Parijse vroegmarkt gekeurd. Alle wijn is Europees en geproefd in overleg met sommelier Steve Bette.

Deel je ervaring!Uitklappen