Nirwana

Alles voor natuurlijk wonen met ergonomie en ecologie als hoekstenen.

Route

De Bruynlaan 127
2610 Wilrijk

03 820 98 30http://www.nirwana.be/

KaartUitklappen

<< Overzicht

Betalen kan metUitklappen

CashMaestroCreditcard

Vertel het je vrienden!Uitklappen

OpeningsurenUitklappen

Maandaggesloten
Dinsdag10u - 18u
Woensdag10u - 18u
Donderdag10u - 18u
Vrijdag10u - 18u
Zaterdag10u - 18u
Zondaggesloten
Feestdagengesloten

Nirwana sluitingsdagen: van 05/08/2013 tot en met 19/08/2013.

BeschrijvingUitklappen

Gezond liggen, zitten en wonen

Nirwana is een atypische meubelzaak. Hier stap je niet binnen in een chaos van tafels, stoelen en zetels. Hier ervaar je wel hoe natuurlijk en gezond wonen aanvoelt. De rustige sfeer drijft je naar een van de uitnodigende relaxzetels. Laat je niet te ver wegzakken in je dromen, want er is hier nog veel meer te ontdekken. De gelijkvloerse verdieping ademt door de volhouten meubels. Een verdieping hoger vind je zitbanken, stoelen en zithulpen voor thuis en op kantoor, van klassiek tot meer design. Helemaal boven ligt de slaapafdeling. Bij de natuurlatex matrassen en lattenbodems gaat de ruime keuze aan bedlinnen uit natuurlijke materialen perfect samen.

Producten: bedden, bedtextiel, hoofdkussens, eetkamers, stoelen, krukken, zitballen, tafels, kasten, relaxzetels, kantoormeubels, producten voor yoga, tai-chi, meditatie, massage, shiatsu

Diensten: onafhankelijk en professioneel advies, efficiënte dienst na verkoop.

Waarom duurzaam? Nirwana koppelt ergonomie aan ecologie. Ze laten zien dat natuurlijk en gezond wonen ook stijlvol kan zijn. Al sinds 1988. De mooie meubels zijn uit natuurlijk, niet -toxisch en niet-vervuilend materiaal gemaakt. De dekbedden, hoofdkussens en bedtextiel bevatten enkel natuurlijke materialen. Bij de productkeuze heeft Nirwana aandacht voor de ecologische normen van de producent. Enkele criteria die ze belangrijk vinden? Het gebruik van formaldehyde-vrije lijmen, gecertifieerd hout dat beantwoordt aan duurzaam bosbeheer, natuurlijk gelooid leer en energie-efficiente en ecologische productieprocessen. De meubelzaak gaat ook voor een minimaal gebruik van pesticides en herbicides, of eliminatie van de mogelijke schadelijke effecten ervan.

Deel je ervaring!Uitklappen