Veelgestelde vragen

Wie er lid kan worden van Susta

Elke Antwerpse duurzame organisatie (vzw, eenmanszaak, bvba, cvba, ...) die zin heeft om samen met andere leden de lokale duurzame economie te versterken.

Waarom onze (meeste) lidmaatschappen betalend zijn

Een duurzame club uitbouwen gebeurt niet op een dag. Maar we zijn er wel elke dag mee bezig. We breiden ons netwerk voortdurend uit met interessante organisaties en houden nauw contact met alle leden. Zo weten we voortdurend wat er leeft. Stof voor een relevante workshop of seminarie. De organisatie nemen wij voor onze rekening. We houden onze oren en ogen open voor nieuws rond actuele duurzame initiatieven in de regio. Daarnaast werken we actief aan partnerships.

Waarom een lidmaatschap een goede investering is

Omdat je je zo aansluit bij andere lokale duurzame collega's. Je versterkt niet alleen de verkorte keten en lokale economie, maar ook jouw organisatie. Samen leer je van elkaar door kennis uit te wisselen. Het duwtje in de rug om de handen structureel in elkaar te slaan. Wij ondersteunen ondertussen jouw verkoop online. Uiteraard wint jouw duurzaam imago alleen maar aan kracht.

Of je geld kunt verdienen met het CGC Program

Helaas niet. Eens je een gratis lidmatschap hebt bereikt, vervulde je met glans het CGC Program. Korting bovenop een gratis lidmaatschap is dus niet mogelijk. Voorlopig dan toch.

Hoe lang een lidmaatschap loopt

Je lidmaatschap gaat in vanaf de eerste dag van de maand die volgt op je lidmaatschapsbevestiging. De looptijd van je lidmaatschap bedraagt twaalf maanden. Toch als je jaarlijks betaalt. Betaal je maandelijks? Dan loopt jouw lidmaadschap maandelijks.

Hoe andere leden over Susta denken

Coming soon.

Hoe je jouw profiel eenvoudig kunt aanpassen

Log je in op Samen.Susta.be en ga naar 'Mijn profiel'. Hier kun je zelf tekst- en fotomateriaal toevoegen. We vertrouwen erop dat je over alle gebruiksrechten van het materiaal beschikt, inclusief intellectuele eigendomsrechten.

Hoe je jouw lidmaatschap kunt aanpassen

Wil je jouw lidmaatschap upgraden of downgraden? Geen probleem. Stuur ons een mailtje.

Hoe je jouw lidmaatschap kunt stopzetten

Op elk moment kun je jouw lidmaatschap stopzetten. Laat het ons weten. Je lidmaatschapsbijdrage terugvorderen is niet mogelijk. Als je maandelijk betaalt, stopt jouw lidmaatschap de maand na de stopzetting.

Susta.be kan je lidmaatschap zonder voorafgaande ingebrekestelling of rechterlijke machtiging en zonder enige vorm van vergoeding met onmiddellijke ingang beëindigen in de volgende situaties:

  • je vraagt het faillissement aan of wordt failliet verklaard
  • je zet je handelsactiviteit stop of wordt vereffend
  • je activiteiten druisen in tegen het Susta.be-manifesto.

Wat met intellectuele eigendomsrechten

Susta.be of onze licentiegever, naar gelang het geval, blijven de volledige en exclusieve intellectuele eigenaars van de software. Hetzelfde geldt voor de ontwerpen, broncode, documentatie en alle andere materialen die wij of onze licentiegever ontwikkelden en / of gebruiken bij de voorbereiding of uitvoering. 

Al het materiaal (teksten, foto's, videobeelden, ...) dat wij maakten voor jou, mag je elders vrij gebruiken.

Wie aansprakelijk is bij onrechtstreekse schade

Susta.be is niet aansprakelijk voor onrechtstreekse schade, zoals commerciële of financiële verliezen, verlies van data, verlies van reputatie, winst of omzetderving, verlies van klanten en verliezen als gevolg van gerechtelijke stappen door derden tegen jou ondernomen. 

Hoe je greenwashing en ander misbruik meldt

Stuur een mailtje naar info@susta.be. De jongens van Susta.be onderzoeken je melding. Is die gegrond, dan nemen we gepaste maatregelen.

Wat als je iets mispeuter op Susta.be

Je mag geen strafbare en / of inbreukmakende gegevens of informatie posten op de infrastructuur van Susta.be. Alle kosten die hieruit voortvloeien zijn voor je eigen rekening. Spamming is op al onze beschikbare infrastructuur en systemen ten strengste verboden en leidt tot directe afsluiting.

Waar je de algemene voorwaarden van Susta vindt

Download ze hier.

Onze contactgegevens

Troyentenhoflaan 23
2600 Berchem
Belgiƫ

M 0494 25 08 47
F 0494 25 08 47
info@susta.be